Καλέστε μας:

 • Τηλ:+ 30-2104010117

Στείλτε μας e-mail:

Γνωρίστε μας από κοντά:

 • Κατάστημα: Γυάλινο
 • Π. Φύσσα 81
 • Κερατσίνι, Πειραιάς 18757

Ώρες λειτουργίας του καταστήματος:

 • Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 09:00 – 15:00
 • Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 – 14:00 / 17:00 – 21:00

Πώς να παραγγείλετε:

Οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνονται απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.greeksandals.gr μέσω της διαδικασίας προσθήκης στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών, τηλεφωνικώς στο 2104010117, με e-mail στο sofia@greeksandals.gr ή στο κατάστημα μας.

Σε κάθε σελίδα προϊόντος, εκτός από φωτογραφίες του, μπορείτε να δείτε στο περιγραφικό κείμενο τα χαρακτηριστικά, τις εκδοχές και τις λιανικές τιμές πώλησης του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και έτσι να καθοδηγηθείτε στις επιλογές σας κατά την διαδικασία αγοράς.

Με την επιλογή «προσθήκη στο καλάθι» μπορείτε αυτόματα να δημιουργήσετε μια φόρμα παραγγελίας και εκεί θα δείτε υπολογισμένα τα εκάστοτε κόστη μεταφοράς (υπολογισμένα βάσει του συνολικού όγκου της παραγγελίας σας) καθώς και τον ακριβή χρόνο παράδοσης της. Στην συνέχεια της διαδικασίας επιβεβαιώνετε ή όχι την παραγγελία.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, όπου θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία της, όπως τα καθορίσατε στην πορεία της διαδικασίας. Στο ειδικό πεδίο “σχόλια” ή “comments” μπορείτε να σημειώσετε ότι άλλο επιθυμείτε.

Η προσπάθεια της εταιρίας μας είναι να παραδίδουμε τα προϊόντα όσο το δυνατόν συντομότερα (ακόμα και από τον αναγραφόμενο προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η εταιρεία δεν ευθύνεται για πιθανή ασυνέπεια των παραπάνω χρόνων παράδοσης, που οφείλεται όμως σε καθυστερήσεις από τον προμηθευτή ή σε άλλους εξωγενείς παράγοντες.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης της παραγγελίας σας on-line.

Τρόποι αποστολής:

 •  Αποστολή της παραγγελίας μέσω των Ελληνικών ταχυδρομείων.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα Ελληνικά ταχυδρομεία, ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και εγγυώνται την άμεση και ασφαλή παράδοση της παραγγελίας σας. Η παράδοση γίνεται στο χώρο που θα μας υποδείξετε εσείς.
Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνει εσάς και υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησης της παραγγελίας σας ανάλογα με το συνολικό όγκο της.

Σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή μέσω τηλεφώνου για όλες τις λεπτομέρειες της παράδοσης της παραγγελίας σας 1 ημέρα πριν την παραλαβή της από εσάς.

 • Παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα, κατά την διαδικασία παραγγελίας, να επιλέξετε την επιλογή “παραλαβή από το κατάστημα” και να παραλάβετε την παραγγελία σας με δικό σας μεταφορικό από το κατάστημα με την επωνυμία “Γυάλινο” της εταιρείας μας χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Τρόποι πληρωμής:

Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση, έχουμε επιλέξει τρεις τρόπους πληρωμής των παραγγελιών σας.

Οι τιμές που παρουσιάζονται είναι τελικές συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

 • Με χρέωση της πιστωτικής κάρτας μέσω Paypal.

Δεχόμαστε Visa, Mastercard καθώς και Dinners κάρτα. Prepaid κάρτες γίνονται επίσης δεκτές.

Το Paypal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών καρτών καθώς και Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών.

Κατά τη διαδικασία χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας on-line, αποχωρείτε από τον δικτυακό τόπο του www.greeksandals.gr και μεταβαίνετε στον ασφαλή δικτυακό τόπο http:// της Paypal όπου και καταχωρείτε τα στοιχεία της κάρτας σας με τη διασφάλιση της Paypal.
Έπειτα από την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής, επαναφέρεστε αυτόματα στο www.greeksandals.gr.

Το Greek Sandals handmade by Sofia δεν κρατάει στην κατοχή του καμία προσωπική σας πληροφορία κατά τη διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal.

 •   Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ανάλογα με την αξία της παραγγελίας σας, προχωράτε σε φυσική (σε κάποιο κατάστημα τράπεζας) ή ηλεκτρονική (μέσω e-banking) κατάθεση του συνολικού χρηματικού ποσού της παραγγελίας.

Προσοχή: Θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα καταθέτη στο αποδεικτικό κατάθεσης σαν αιτιολογία.

Τα στοιχεία του λογαριασμού του Greek Sandals handmade by Sofia είναι:

Τράπεζα Alpha

Κάτοχος λογαριασμού: Σοφία Γκάτζιου

Αρ. Λογ.: 402002101067320

IBAN: GR21 0140 4020 4020 0210 1067 320

Σε περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 210 4010117 ή να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: sofia@greeksandals.gr

Σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας εντός 5 ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

 •  Με αποπληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας.

Με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα (Visa & Mastercard).

Σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας εντός 5 ημερών η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται.

Για έκδοση Τιμολογίου:

Εάν επιθυμείτε να εκδώσουμε τιμολόγιο, παρακαλούμε συμπληρώστε κατά την διαδικασία παραγγελίας, στο πεδίο «σχόλια» στην φόρμα παραγγελίας, τα στοιχεία της εταιρίας σας:

Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔOΥ, διεύθυνση έδρας της εταιρίας σας, επάγγελμα, αριθμό τηλεφώνου.

Σε περίπτωση που το τιμολόγιο χρειάζεται να εκδοθεί με μειωμένο ΦΠΑ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 4010117.

Διαδικασία Αλλαγής – Επιστροφής:

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Greek Sandals handmade by Sofia, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

 • Παρακαλούμε πολύ όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας να ελέγχετε την ακεραιότητα των προϊόντων. Όπως θα διαπιστώσετε οι συσκευασίες μας είναι άριστες και προστατεύουν τα προϊόντα μας χωρίς φθορές ή ελλατώματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους.
  Σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφή του προϊόντος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η εταιρεία Greek Sandals δε φέρει καμία ευθύνη.
 •   Όλα τα σανδάλια πρέπει να δοκιμάζονται σε τάπητα για την αποφυγή φθορών.
 • Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας και εφ΄ όσον μας έχετε ενημερώσει με email ή τηλεφωνικώς. Το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει να βρίσκετε στην ίδια κατάσταση στην οποία το έχετε παραλάβει, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγιστεί ή φορεθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
 • Το προϊόν που επιστρέφετε θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του, για να κανονιστεί επιστροφή του προϊόντος και αποστολή νέου.
 • Στην σπάνια περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος παρακαλούμε ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία.
 • Δε γίνονται επιστροφές στα προϊόντα που κατακευάζονται κατόπιν παραγγελίας.

Προϊόντα /τιμές:

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση ή σε αλλαγή των χαρακτηριστικών των προϊόντων της καθώς και των τιμών τους χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης χρεώνεται το ποσό, το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του, ασχέτως αν μέχρι την ημερομηνία παράδοσης, η τιμή έχει μεταβληθεί.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενδέχεται να μην αποδίδουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά τους, όπως το χρώμα και η υφή.

Επιστροφή στο κατάστημα