• Όλα μας τα προϊόντα είναι ελληνικά, κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα με αυθεντικές πέτρες Swarovski.
  • Οι πέτρες Swarovski είναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο πάνω στα προϊόντα που εξασφαλίζει πως δε θα χάσετε ούτε μία.
  • Για να σκουρήνετε το χρώμα του δέρματος, μπορείτε να περάσετε το δέρμα με ένα νωπό πάνι ή να το αφήσετε για λίγο στον ήλιο.
  • Η σόλα των σανδαλιών είναι λαστιχένια και αυτό τα κάνει αντιολισθητικά.
  • Κάθε χρόνο εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση σανδαλιού με τις ίδιες πέτρες σε απίστευτα χαμηλότερη τιμή. Έτσι τα σανδάλια σας είναι πάντα καινούργια όπως και οι πέτρες. Το ίδιο ισχύει και στα παιδικά σανδάλια.
  • Αν έχετε αλεργία στο μέταλλο και δε μπορείτε να φοράτε βραχιόλια…σας βρήκαμε τη λύση! Όλα τα δερμάτινα βραχιόλια μας είναι κατασκευασμένα με ειδικό δέρμα στο κάτω μέρος τους, που αποτρέπει το δέρμα σας να έρθει σε επαφή με το μεταλλικό κούμπωμα του βραχιολιού.
  • Αν από το προϊόν που έχετε αγοράσει σας φύγει ή σπάσει πέτρα Swarovski, γίνεται αντικατάσταση με το ανάλογο κόστος.
  • Ειδικές παραγγελίες γίνονται δεκτές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση.

Σε περίπτωση που δε ξέρετε τι νούμερο σανδάλι να αγοράσετε, θα σας βοηθήσουμε εμείς να το βρείτε!
Tips: Όταν διαλέγετε σανδάλια που το σχέδιο του σανδαλιού καλύπτει το μεγάλο σας δάχτυλο, σας συμβουλεύουμε να τα παραγγέλνετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό σας, το οποίο και σας το αναφέρουμε στις περιγραφές των ανάλογων σανδαλιών.

Πως θα βρείτε το νούμερο σας:

Τοποθετήστε το πέλμα του ποδιού σας πάνω σε ένα χαρτί. Ζωγραφίστε το περίγραμμα του με ένα μολύβι προσέχοντας ώστε το μολύβι να είναι πάντα σε επαφή με το πέλμα σας. Όταν τελείωσετε το σχεδιασμό, μετρήστε με μια μεζούρα το περίγραμμα υπολογίζοντας το σχέδιο από το μεγάλο δάχτυλο ως τη φτέρνα.

Παρακάτω υπάρχει ένας ενδεικτικός πίνακας που αναγράφει σε ποιο νούμερο ανήκετε σύμφωνα με τις διαστάσεις των σανδαλιών:

 
Απόσταση
(σε εκατοστά)
22.5 23.0 24.0 24.5 25.0 26.0 26.5 27.0
Νούμερο
EUR
35 36 37 38 39 40 41 42

 

Επιστροφή στο κατάστημα